Hej Tråkblogg!

publicerat i Allmänt, Jag (Sara);
 
 
Det går segt här, är så fruktansvärt trött om dagarna...
Antar att jag har mycket i skallen som jag inte borde bära rundor på.
Operationen på Torsdag gör mig mer och mer nervös, vad kommer jag få för svar..??
Jobbet..?? Vara utan bil, tar knäcken på mig. Saknar mina vänner... mina riktiga vänner.
Att jag inte är mig själv och att det tydligen är jag som startar alla onödiga diskussioner här hemma, man blir knäpp i huvudet. Det hatet man känner mot sig själv... 
Som sagt det är nog mycket som tröttar ut mig just nu. Musiken på högsta volym och om man samtidigt rör på fläsket så mår man iallafall 10 gånger bättre för stunden.
Älskkling tog Enea på en promenad så att jag kunde få vila en stund, det betyder mycket att man kan ställa upp för varandra när det verkligen behövs. Det bästa är att han oftast vet när det behövs innan jag själv vet. ♥
Utan honom vet jag inte vad jag hade gjort, jag vet inte hur jag hade klarat allt..
Han är min nutid, min framtid, mitt allt ♥ 
 
 
Jag hoppas dagarna blir bättre snart.
 
 
 
 

Söndag!

publicerat i Allmänt, Jag (Sara), Kärlek med familj, släkt & vänner;
 
 
Hallu i luan!
 
"Storbarnsledig" helg har det varit men det har ändå lyckats va fart på helgen även om de inte varit här.
I fredags fick jag malmöbesök av fina Frida, min kusins sambo. Grabbarna kom efter jobbet. Undertiden va det bara vi girls med barnen. En stund i skogen, en promenad i byn och en massa tragg här hemma innan de andra kom och då va det dags för middag... sen körde de vidare hem till min faster på kvällen.
I lördags möttes vi igen för då var det kalas för älskade farmor ♥ Innan kalaset körde vi till hörby, för att vi hämta en motionscykel haha men det va ingen hemma så lunch i hörby och inom Tommies moster & kusin sen snabbt vidare till kalaset. 
Och idag är det söndag, jag fick börja min morgon med att stiga upp 06.50 för då vaknade Enea precis som igår och alla andra dagar.. Precis som att hon har ett inbyggt alarm. VARJE DAG 06.50 !!!
Iallafall så va det dags att stiga upp. Sen skulle vi va på fotbollsmatch här i byn klockan 10.oo och såklart skulle hon somna en stund innan dess så då vaknade hon när det va dags att promenera upp till fotbolssplanen. 
VILKEN MATCH, helt sjukt roligt att se, de spelade jättebra ALLEHOPA. Dem kämpade som djur och va schyssta mot varandra. Man stog och hoppade och skrek utan att man tänkte på det. Härligt!
4-1 till Everöd och Emil fick in sista snygga målet ♥
Glad va han över att vi va där och tittade på, men nog mest glad över att få snabbmysa med Enea ;) ♥
 
 
 
Efter matchen följde Amilia med oss hem och Tommie körde till Helsingborg för att hämta hem Julia.
Jag & Amilia badade, målade, tittade på kläder, och kollade lite barnprogram sen kom tillslut Julia hem och vi kunde börja med mat och flickorna fortsatte med målandet. 
Efter maten hämtade Micke Amilia igen och nu sitter vi här, Julia i säng sen 1,5 tillbaka typ och Enea envisas med att vara vaken. och älskling har dukat fram te. 
 
Imorgonkväll väntas det föräldramöte och Enea & Julia ska vara hos morfar/bonusmorfar sålänge. 
Jag måste in till stan & sola, det är ett måste imorgon. så inga fler planer än så.
På torsdag väntas operation, inte så nervös inför det kanske, mer över vad svaren kommer visa. Eller jo jag är nervös inför operationen också. läskigt.. det va ett tag sedan! :/
Usch..nej..!
 
Så nu ska vi chilla lite framför någon kass komedi.
 
Godnatt på er!