Enea 1 Vecka gammal idag!

publicerat i Allmänt, Kärlek med familj, släkt & vänner;
 
Då myser vi till det lite extra nu på morgonen.
Kan fortfarande inte förstå hur vi har kunnat skapa en så vacker bebis.
Hon har likheter efter sin pappa men väldigt mycket efter sin storebror Emil också. 
Det ska bli spännande att få följa hennes utveckling, hur kommer hon se ut, vem kommer hon likna?!
Än sålänge är hon en väldigt snäll bebis precis som Amilia va, och hon föddes som Vädur precis som henne också. Så det ska bli väldigt spännande, hade hoppats på en fisk men fick något envisare än så ;)

Väduren
Vad du än gör så kan du inte undgå honom/henne. Styrd av Mars, så vill Väduren vara överallt och göra allting. Som det första stjärntecknet så kan Vädurar inte hjälpa att de sätter sig själva främst, även om de kan vara väldigt tillgivna och generösa mot sina närmsta.

De har en varm och entusiastisk sida och kan vara extremt öppna! Sällskapssjuka, sociala och utåtriktade, Vädurar är omtyckta att ha omkring sig då de vanligtvis är hjärtat i varje fest, mycket tack vare sin entusiasm. Ibland så kan dock Väduren bli utomordentligt arg eller ledsen, när kärleken inte blev som han/hon tänkt sig eller han/hon inte får som den vill.

 
Min lilla hickedocka ligger bredvid mig i vagnen och har en sån fruktansvärd hicka. 
Finns det några knep för att hjälpa henne att bli av med den?
 
Nu ska vi göra oss i ordning och sätta på lite kaffe så pappsen i huset kan vakna till liv ♥
Sen bär det av till Malmö, hem till svärmor på middag. 
 
Trevlig lördag mina vänner.
Puss
 
 

Mysfredag!

publicerat i Allmänt, Kärlek med familj, släkt & vänner;
 
 
Att lämna ifrån sig sina stora barn är långt ifrån mysigt. Så fort jag börjar tänka på dem så svider det i hjärtat och man börjar sakna och längta efter dem direkt. ♥ Första veckan med de stora & lilla Enea har gått väldigt bra, dem är så kärleksfulla och alla vill ta hand om henne. Dock beter de sig som att det är första och sista gången dem träffar henne. Alla ska sitta bredvid Enea i bilen, alla ska hålla henne samtidigt och ingen vill riktigt släppa blicken från henne. :) ♥ Men de e underbart, vår lilla Enea kan verkligen känna sig välkommen ♥
 
Idag har vi dumpat pappsen på gymmet och sen har vi druckit kaffe med tant Emma undertiden han va där. 
Varit hemma och myst och tagit det lugnt innan vi skulle vidare till "morfar & mostrarna"  på Tacomiddag & Fotboll. Enea va inte den roligaste bebisen precis, hon sover sig igenom dagarna. Hur mycket de än petade och försökte få liv i henne så somnade hon genast om igen. Förutom igårkväll så har hon varit så snäll & duktig.
En mysig kväll med pappa & mina systrar ♥ 
 
 
Lillstumpan har fått mat och är åter igen nattad. 
Nu ska jag mysa ner i soffan med världens finaste sambo ♥
 
Godnatt!
 
 
 
 
 

Fullt ös och sedan medvetslös!

publicerat i Allmänt;
 
Lämnade barnen på skolan i morse, sen va de hem och sätta på kaffe och väcka sambon så han kunde köra och träna med sig. Undertiden han va där så hälsade jag och Enea på en vän i byn för lite tragg & kaffe. 
Trevligt värre.
 
När älskling hämtat upp oss och vi kom hem så stod hans bror som är nere från Stockholm och hälsar på och gjorde lunch till oss. Tommies brorsdotter och mamma va också här. Sen fick vi besök av två vänner också samtidigt så det har varit fullt hus :) Men mycket trevligt, super god mat med trevligt sällskap och sen fick vi en massa behövliga saker till lillan. ♥
 
Nu ikväll har det varit mindre roligt, Enea har inte alls varit på humör. Misstänker att hon blivit ganska mycket störd i sin skönhetssömn idag, det har varit väldigt livat och det har varit hattigt med aminingen. Hon gör inte mycket ljud ifrån sig men ikväll har hon skrikit, magknip & inte mycket sömn. 
 
Vi har haft lite lyx, igår kom grannen med middag, idag fixar svåger en supergod lunch, imorgon bjuder min pappa på middag, på lördag ska vi till svärmor på middag och kanske middag hos min mormor på söndagen. 
MAT ♥ ;) Fina människor har vi runt omkring oss ♥
 
 
 
Nu kämpar vi vidare med en ledsen bebis :(