Kärlek!

publicerat i Allmänt, Kärlek med familj, släkt & vänner;
Ikväll har vi haft dessa underbara här hemma, på menyn stod det grillat.
Härligt att sitta ute och njuta hela kvällen av mat, och trevligt snack ♥
Love it, och tydligen kommer den tropiska värmen tillbaka redan på lördag. Underbart!
Det känns verkligen som jag suger åt mig all den positiva energin och låter inte den negativa komma i närheten av mig längre. Lycklig har jag varit sen jag träffade mannen i mitt liv men nu börjar jag nog äntligen kunna njuta av det också. Fler ögonblick är happy happy istället för skit, och de e det jag jobbat för.
Så tacksam för alla fina människor jag har runt omkring mig.
Love you ♥
 
 
Tack för ikväll ♥
 

Tack för idag!

publicerat i Allmänt, Kärlek med familj, släkt & vänner;
 
Idag hälsade jag & barnen på hemma hos morfar & mostrarna. Efter kaffet drog vi till fotbollsplanen och lirade lite boll, de körde sina matcher hit och matcher dit. Det är tur barnen har tre underbara mostrar. ♥ barnen blev rastade och barnen blev nöjda och fick sedan cykla hem i regn, men det gjorde inte dem något för nu va det bestämt att de skulle komma till oss på kvällen igen för lite kvällsmat. 
 
 
Super mysig kväll blev det, precis som alltid. 
Älskar att ha dem här och ännu bättre, att se barnen så glada över att dem är här ♥
 
Jag har världens finaste systrar ♥
 
 
 
 
 
 
 

Härliga Tisdag...

publicerat i Allmänt, Kärlek med familj, släkt & vänner;
 
...med strålande sol, kompisbus och trädgårdsarbete hela dagen ♥
 
Barnen har svalkat sig i poolen flera gånger om, även jag fick doppa mig så varmt det va, speciellt efter allt trädgårdsarbete, rensning av ogräs och gamla grenar som skulle asas ut i skogen. 
Har fått en hel del gjort känns det som, inte nog med det igår (måndags) så hyrde vi släp och körde till tippen med allt skit här ute så jag är riktigt nöjd! Barnen har lekt med kompisar också idag, har haft grannpojken här hela dagen så de har roat sig bra tillsammans. Amilia va iväg och lekte i eftermiddags och Enea har vilat längre stunder idag. Inte så konstigt då hon vaknat mycket om nätterna nu de senaste veckorna :( Därför jag varit så dålig på att uppdatera här inne, har varit så sjukt jädrans trött, inte mått helt hundra. Har kännt mig sönderstressad inombords och inte haft några väldans bra kvällar. Men jag ska inte klaga, snarare tvärtom... Det har blivit så mycket bättre även om vissa dagar är kräkiga! Kan inget annat än älska mitt liv, min familj, min sambo, mitt allt ♥
 
 
 
Nu ska jag dricka upp mitt te, sen kryper jag ner i sängen.
 
Godnatt på er ♥