Julfoto & talldags!

publicerat i Allmänt, Kärlek med familj, släkt & vänner, Äventyr med familjen;
 
 
Har haft en mysig lördag, verkligen från morgon tills det va dags att lägga sig ♥
Jag har ägnat hela min dag till bara barnen känns det som, lektant, mystant, barnfotograf. Dem har hållt igång mig medan älskling sprungit på taket och kröpit på vinden bl.a 
 
Tänkte först jag skulle försöka ta mig an ett julkort, jag är inte den som skickar julkort till julen. Har aldrig förstått det men jag tänkte denna gången att det kanske hade varit roligt. Då det finns väldigt få foton på alla barnen när dem är tillsammans allehopa. Men det blir nog att vi behåller dessa bilderna för oss själva och isåfall delar med oss av våra fina älsklngar här. ♥ Jag är nöjd med att jag fick med alla på samma bild ;) 
 
 
Våra fina ♥
 
Efter foto och så fort älskling va färdig med sitt så va de dags att gå på talljakt. Jättespännande att smyga i skogen när det är alldeles mörkt ute, och hela dagen hade de sett fram emot det.
Julia har tjatat sen hon vaknade i morse ♥ Men till slut va det dags!
Det va inte så lätt, hittade inga fina. Antingen va de för stora eller alldeles för små så detta året fick det bli en mer "lagom" ingen 4,5 meter :( Flickorna villes så klart leta efter en egen som de kunde få ha på sitt rum.
Dem fann en fin som de pyntade ♥ Den stora står här lutandes mot väggen och väntar på en ny julgransfot och lite pynt som alla barnen ska ta hand om imorgon. Även Emil som kommer hem tillfälligt imorgon för lite fotbollsträning, annars bor han hos sin morfar denna veckan (Lite semester från sin mamma & syster) Han kommer tidigt då morfar & mostrar ska på fotbollscup i Malmö och det tråkiga är att det krockar med hans träning så han får va hemma tills de kommer hem igen ♥
 
 
 
Som sagt, en riktig mysig lördag ♥
 
Imorgon står detta på schemat.
* Pynta tallen
* fotbollsträning
* ev baka adventsfika
* flickorna åker hem :( ♥
* Adventsmys ♥
 
Ser ut som jag får en helbra helg iallafall ♥
 
Nu är det lördagsmys med mannen ♥