Älskade fina Shabo

publicerat i Allmänt, Kärlek med familj, släkt & vänner;
 
Tänk att du fick leva i hela 9 år.
Jag vet att vi gjorde rätt i att hitta en ny matte till dig, och jag vet att du inte kunnat drömma om en bättre. 
Är så glad över all kärlek han fått, och att han fick leva ett fint liv ♥
Jag har en hel massa minnen som jag har bevarat långt in i hjärtat, du kommer aldrig glömmas Shabo.
Vi gör nog rätt i att inte berätta för barnen vad som hänt, iallafall inte ännu.
Emil saknade Shabo väldigt länge som liten och grät många kvällar efter att han fick flytta. Jag är ganska säker på att Emil blivit riktigt ledsen om han fått reda på att han inte längre finns i livet.  ♥
Shabo va väldigt sjuk i bl.a leukemi och hans liv gick inte att räddas. 
Tack & lov fick han leva i 9 fina år, vilket är ganska många år för en sån stor nallebjörn ♥ 
För alltid älskad Shabbe babbe ♥
 
 

 
Sov gott ♥
20060407 - 20150525
 
 
 
 
 
 

Godmorgon Måndag!

publicerat i Allmänt, Kärlek med familj, släkt & vänner;
 
Jag måste va helt snurrig i bollen, i en vekas tid har jag trott att jag jobbar mellan 8-15 idag, vet inte hur jag fått för mig det. När det står tydligt i min kalender och på mitt schema att jag jobbar kväll idag. Fick för mig att även personal på dagis sa att jag hade en 8-15 tid till Enea idag. Skulle inte förvåna mig när jag kommer till jobbet i eftermiddag att de säger "hallå, du skulle ha jobbat i morse" Men då hade dem ringt hoppas jag ;)
Lite så funkar en trött hjärna som "aldrig" vill va till någon hjälp!
 
Ska försöka ta tag i ett viktigt ärende, ibland kan det peppa en att prata med sin vän i telefon fast jag hatar att prata i telefon, speciellt när man mår bajs! Lina kanske hjälper mig lite på traven nu, om modet finns kvar när luren är laddad det vill säga ;)
 
Nu är det snart dags att få lillsnuttan att vila lite innan det är dags för dagis. 3 dagisdagar för henne nu och det är en heldag på utedagis imorgon, ska bli roligt & se om Tommie kommer ihåg att ta hem hennes nya regnställ som hon fått av farmor ♥ För det kanske kommer behövas imorgon :) Men man får väl hoppas det blir en dag med solsken.
Igårkväll passade jag på att klippa Eneas lugg, inte det lättaste då hon tyckte att hon själv skulle frisera det istället, hon verkligen hatar att jag pillar i hennes hår. tråkigt tycker jag då jag helst alltid hade velat se henne i toffsar ;) Men nu slipper hon iallafall hår i ögonen och blev nog ganska nöjd ändå. Rörde inte det andra denna gången. snart är det ju så pass långt att hon kan ha en toffs där bak ♥
 
 
 
Hoppas ni fått en bra start på veckan, trevlig måndag på er!
 
 
 
 

Fina sommarsöndag!

publicerat i Allmänt, Kärlek med familj, släkt & vänner;
Startade dagen med en sovmorgon som heter duga. Enea vaknade till en sväng vid 06.30 o ville ha välling men somnade om ganska fort igen för att sen väcka mig 11.15  Närmre tolv så fick vi väcka pappan i huset också. hela dagen kan inte spenderas i sängen ;) Sen va det ut i trädgården en sväng innan det va dgs att åka till Vittsjövle för att kolla när Emil älskling spelade match. Vilken fantastisk match, Blev 1-5 till Everöd och det va riktigt roligt att se, dem va så duktiga allehopa. Emil ordnade ett snyggt mål och gjorde några riktigt fina passningar fram till mål. Min fotbollsstjärna ♥ Supermysig eftermiddag, kunde inte blivit bättre, riktigt sommarväder och även pappa & mina systrar va och tittade på Emil. Sen fick jag pussa lite på Amilia också ♥
 
 
Efter matchen körde jag, älskling & Enea till Åhus hamn för att smaka på årets första glass från glassbåten ;) 
Det blev en härlig promenad i hamnen.
 
 
När vi va färdiga där och skulle köra hem så passade vi på att svänga inom och kolla hur det va med min farmor & farfar som bjöd på kaffe & smörgås ♥ Längesen vi träffades och farfar & Enea fick busa av sig lite ;)
 
 
 
Sen avslutar vi kvällen som vanligt här hemma i soffan, framför "sons of anarchy" denna gången.
Imorgon är det en ny vecka, det innebär 3 jobbdagar i streck för mig. Jag hoppas innerligt på att jag får må bra för det finns inget jobbigare än att krypa till jobb när man helst av allt vill begrava sig under täcket! 
 
Hoppas på fint väder i veckan.
 
Godnatt!