En liten gravidmagebomb....

publicerat i Allmänt, Jag (Sara), Kärlek med familj, släkt & vänner, Min dotter (Enea);
 
Tänka sig att min (snart) 1,5 åring låg där inne i den söta fina bulan jag hade på magen ♥
Samtidigt som jag känner att det va den absolut värsta graviditet någonsin så känner jag saknad efter bebismage, känslan att veta att vårt kärleksbarn ligger där inne & frodas. Usch jag saknar bebistiden något fruktansvärt, hade det inte varit för att vi har 5 barn tillsammans & en psykisk ohälsa för tillfället så hade jag inte backat för ett kärleksbarn till med världens finaste blivande man! det finns två saker i denna värld som jag vill, det är att bli hans fru & få skapa två fina barn med honom. Det kommer antagligen inte bli så med tanke på hur läget ser ut. Jag är väldigt nöjd med att ha alla våra fem fina favoriter så länge ;) ♥ Vår familj är komplett men jag kan inte hjälpa vad hjärtat skriker efter.. Det hade varit underbart att kunna ge älskling en liten pojke ;)
Jag bara myser när jag ser dessa bilder, det är konstigt att jag efter 1,5 år glömt den smärtan jag hade ;)
 
 
 
 
 
 
 

Då va de redan lördagkväll...

publicerat i Allmänt, Kärlek med familj, släkt & vänner;
Veckorna springer iväg, speciellt helgerna.. Det är redan lördagkväll och imorgon åker Julia & Josefine hem till sin mamma igen, helgerna kunde varit lite längre tycker jag.
Det är verkligen kryss i taket att jag ens orkar blogga, antagligen för att det varit full rulle till nu och att jag inte riktigt har slappnat av ännu. Alldeles snart så ska jag mysa ner mig i soffan tillsammans med älskling "vuxentid" med te & gottis ♥
Trots regn & rusk idag så har vi haft det ganska mysigt ändå, älskling gjorde trolldeg till alla barnen i förmiddags och det roade dem sig med en bra stund, även vi föräldrar *tss* 
Sen fick vi besök av vänner från byn och det blev eftermiddagskaffe..Helt plötsligt blev det klarblå himmel & vackert väder nu framåt kvällen så barnen hann även med ett dopp i poolen och en massa studsande & bus ute i trädgården innan sängen kallade. 
 
 
 
 
 
 

Jobbig helg!

publicerat i Allmänt, Jag (Sara);
 
För det första så va det fredag igår, dock sista fredagen på jobb innan semester... borde va en dag att fira!
Men mina stora älsklingar blev också hämtade för att ägna en hel vecka + min nästa helg hos sin pappa också dock på en camping och jag är säker på att de får huhr roligt som helst. Men det gör sååå sjukt ont varje gång, inte utanpå men inne i mig, hela mig. De fredagarna dem åker vill jag alltid hitta på något, spelar ingen roll hur trött jag är, jag bara måste göra NÅGONTING för att inte deppa ihop och må ännu sämre och så har det alltid varit men det har blivit så mycket sämre sen men depression. Blir det då att man inte gör något alls, och kanske är ledsen för andra saker eller kanske irriterad över något annat så bryter jag ihop totalt. Det har resulterat till ännu en dålig dag idag... inte bara på grund av saknad efter barnen utan det är en dag då jag verkligen hatar mig själv och jag vet inte varför. Jag har sån panik i kroppen, på två röda sekunder så har mitt humör skiftat från hoppfullt till botten och det slutade med att jag fick gå och lägga mig och somna så fort jag bara kunde för att slippa skrika rätt ut och brista ut i gråt. Det känns som det bara är jag som vet hur det är, hur jag känner mig. Det är då man behöver en extra kram, men som jag själv tyvärr får jaga efter! Även om jag har mina nära omkring mig så är det ingen som förstår, ingen som vet. Jag är alltid så jävla ensam i stundens hetta! 
 
Nu ska jag dricka te, natta barn och sen blir det väl sängen igen! 
Bra start på semestern? NOPE!