Dagen idag...

publicerat i Allmänt, Kärlek med familj, släkt & vänner;
 
Vad har dagen bjudit på idag?
Jo, en 1 timmes morgonpromenad med sällskap. En känslig sådan, tårarna flödade men det va skönt.
Fick samla mig och gå hem så vi kunde göra något av dagen. 
De stora flickorna har varit på kalas hos grannflickan, älskling har bakat kanelbullar och Emil & Josefine spelade tv-spel :) Grannpojken är här ikväll, de har fortfarande inte somnat så de kommer va ganska trötta imorgon om jag känner min son rätt iallafall. 
 
 
Barnen fick tapas till kvällsmat, lite gott plock passade bra efter att ha varit på barnkalas och ätit massa godis, sockervadd, chokladfondue och annat. Nu e de tyst hos grabbarna också. fullt ös med fullt hus ;)
Speciellt vid läggdags då mitt dumma nöt skickade iväg älskling till gymmet innan alla var i säng. haha..
men men.. så kan det gå.
Nu e bullkalas för mig och babe.
 
Godnatt på er  ♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fullt hus = Full rulle = underbart!

publicerat i Allmänt, Kärlek med familj, släkt & vänner;
 
Alla barnen är hemma i helgen, känns skönt efter lite mer än en vecka utan dem. 
Allting gick bra med barnen igår, även Jossan efter en havtimmes försiktighet men sen va allt som vanligt igen.
Och idag har alla barnen lekt ute tillsammans med kompisar. Varit hos grannen och ätit jordgubbar och doppat i chokladfondue bl.a och Emil har lekt med Melvin och bestämde att det blir kompisövernattning här hemma imorgon. Det ska nog gå jättebra, en mer eller mindre ;) ♥
Tommie tog också alla stora barnen till stan så de själva kunde få köpa sitt lördagsgodis och barnen åt en snabb lunch på Biltema, bra skit de! ;)
Jossan börjar ta åt sig Enea mer och mer, hon säger själv till när hon vill ha henne i sitt knä, pussa hennes kind eller bara ge henne en kram. Supermysigt! ♥
Vad har mer hänt? Jo, de senaste dagarna har minstingen varit så lätt att lägga om kvällarna. kanske för att hon lyckats få en stunds vila på eftermiddagarna. Det gör så mycket, man slipper en övertrött bebis när det är sovdags. ♥ Så skönt, och hon börjar återgå till den vanliga nattrutinen igen. Sova hela natten, fram till 6-7 på morgonen för att sen äta och somna om igen. 
 
Ska bjuda på lite dagsbilder.
 
 
 
 
Te & Maraboumys i soffan med älsklingen, snart sängen.
Godnatt!