Hej Måndag!

publicerat i Allmänt, Kärlek med familj, släkt & vänner;
 
 
Lite mer sömn inatt tack & lov, men antagligen inte tillräckligt. Vilken tur att det bara är möte på jobbet imorgon och sen ledig till torsdag eftermiddag. Idag slutade jag klockan tre sen körde jag och hämtade Enea på dagis. Kändes konstigt att inte hämta mina stora barn på fritan ;) Emil har nämligen ingen fritidsplats längre, den 'är uppsagd! Åhh va stor min grabb är nu ♥ får en rysning i hela kroppen när jag tänker på det men en stolt och förväntansfull rysning.
tänk att det va 10 år sedan han va bebis... helt otroligt! Var har de 10 åren tagit vägen... ska de närmsta 10 åren gå lika fort, eller kanske till och med fortare? usch... STOP! 
Iallafall, det ska bli riktigt spännande att se hur han sköter detta. jag är inte alls orolig då jag bara jobbar 50% nu och dessutom får önska hur mitt schema ska se ut, nästan ♥ 
 
Så vad har hänt idag? När jag kom hem så va här inga barn, men jag kollade mobilen som jag glömt hemma och hade ett mess från min syster att barnen va hos dem. Ibland är det faktiskt jävligt bra att vi inte har pappa/morfar, systrar/mostrar så långt ifrån oss ;) ♥ För vår del så behöver aldrig mina systrar flytta hemifrån ;) 
Imorgonkväll blir det fotbollsmys här hemma tillsammans med pappa & systrar MFF-Celtic känns som vi inte får missa den ;) Det ska laddas med kaffe/te & massa poppcorn sen ska vi trängas i soffan ♥
 
Medan de stora barnen va hos sina mostrar så passade jag på att röja undan så gott jag kunde här hemma.. tur e ju det då jag nyss bestämde med Camilla att hon ska komma hit imorgon och fixa mitt hår, äntligen..
Det ska klippas och slingas, har väntat en hel evighet på att få göra någonting med håret.. väntar på en nageltid också.. sen e de fan inte många veckor tills det är dags för bröllopet att äga rum.. försöker planera in lite ompyssling av mig själv innan dess men det är inte det lättaste. 
 
imorgon ska även det nya jobbschemat läggas, alltså schemamöte imorgon eftermiddag. På kvällen är det dags för Emils fotbollsträning men den lämnar jag över till Tommie. 
 
Onsdagen längtar vi efter, iallafall jag & Amilia. Då ska vi på middagsdejt hemma hos Aryanne ♥ Det är så roligt nu när det visade sig att våra flickor kommer gå i samma grupp på c4-gymnasterna.
 
På torsdag är det dags för fotbollsträning för Emil igen och jag ska jobba kväll, inte så lockande, det är ju sista kvällen med barnen innan de åker till sin pappa. Det ogillas! Men jag är säker på att Tommie myser till det lite extra med dem innan dem lägger sig ♥ Han kommer alltid med förslaget "kvällsfika" som kan innebära.. barnens val eller bara en massa VATTENMELON, vattenmelon som Amilia skulle kunna leva på om hon fick bestämma ♥
 
NU ska jag lägga all energi jag har kvar på min bättre hälft... världens bästa hälft!
Sen hoppas jag på en natt med bättre sömn! ♥
 
 
Dagens busunge ♥
Japp, fick slänga Enea i badet, hon älskar att vara ute.. alltid! 
det regnade och hon skulle tvunget leka med vatten & lera så klart...
men det är ju inget ovanligt att hon badar sådär 3 gånger om dagen. ♥
 
 
 
 

Hejsan hoppsan, det va inte igår!

publicerat i Allmänt, Bröllopstankar, Kärlek med familj, släkt & vänner;
 
Vet inte vart jag ska börja.... vad har hänt på sistonde?!
Det har varit allt från kräftskiva, skolstart, slut på semester, fortsatt vattenproblem i byn, bröllopsplanering, pedofilhysteri, dåliga dagar och säkert en hel del som jag förträngt eller inte ens lagt på minnet.
Men vi kan väl hoppa över det mesta eller iallafall korta ner det lite.
 
Vi har kommit en bit på vägen när det gäller bröllopet, det är inte många veckor kvar och när jag börjar fundera på det på riktigt så inser jag att vi har sjukt mycket kvar, det är sjukt stressigt och sjukt tight med precis allting men vi håller våra huvud högt och kör med inställningen att det kommer bli bra hur det än blir. Efter många om och men insåg vi att vi fick korta ner det hela, är ledsen att vi inte kunde bjuda alla kusiner. Hade jag suttit i en situation där jag hade haft hur mycket pengar som helst  så hade vi bjudit alla kusiner och många fler. Men sen va det ju bara ett litet mysigt bröllop jag ville ha med dem närmsta i familjen och de viktigaste, mest underbara vännerna, gamla som nya, tyvärr fick man dra ner på vänner också ♥
Men nu är alla inbjudningar ute & vi är mer än nöjda, så skönt att de är ute, ett tag trodde jag att dem aldrig skulle komma ut ;)  ♥ men som sagt det brinner i knutarna, och det uppstår hela tiden nya problem så vi får se vart det slutar ;) bara jag blir gift så blir jag nöjd och så hoppas jag innerligt att alla inbjudna kan komma ♥
 
 
Ni har väl hört den senaste pedofilhysterin här i Kristianstad.. 
Får ju för fan kramp när jag tänker på det.
Tänker på de utsatta barnen och deras föräldrar  ♥
Kan bara hoppas att mina barn skulle berätta för mig om dem va utsatta och tyckte någonting va fel.
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
 
 
Till något mycket roligare... idag är det fredag, äntligen!
Jag, Amilia & Julias gamla klasskompis Sonja körde till Helsingborg efter skolan för att hämta hem Julia & Jossan. Som dem har varit saknade, känns som jag varit utan dem i all evighet för tusan.
Men nu är dem äntligen här, synd att jag ska jobba hela helgen bara. Men jag tar på mig äran att köra dem hem till sin mamma igen på söndag, glass, girltalk, skratt & hög musik! 
Innan vi körde hem så snubblade vi in på IKEA och jag fick handlat en hel del lakan och ljus till bröllopet ♥
När vi kom hem hade älskling maten färdig och sen har det verkligen varit fullt ös från det att vi kom hem fram till de skulle sova. 
 
 
 
Nu ska jag mysa ner hos älskling i soffan, fredagsmys ;) ♥
 
 
 
 
 
 
 
 

En mysig heldag hos mormor & plastmorfar!

publicerat i Allmänt, Kärlek med familj, släkt & vänner;
 
Tycker det är fantastiskt bra när dem har semester!
Igår hade jag lite ärenden i stan så "mormor & plastmorfar Eddie" fick snällt passa Enea en snabbis medan jag va där. Jag va snabbt tillbaka och kunde njuta av solen i deras trädgård och bara se på när andra arbetade va ju inte helt fel. Enea fick inviga sin nya pool som hon önskade och va nöjd & glad hela dagen ♥  Hon ville så klart hjälpa mormor i rabatterna också! De bjöd på middag & kvällsfika och Eddie fick sätta de jädrans nålarna i öronen på mig, jag ska inte klaga... det va längesen jag va så som jag är nu. Långt ifrån bra men också en bra bit ifrån där jag varit! Jag behöver små glimtar av livslust & hopp! Måste sluta planera allting och lära mig att ta saker & ting som det kommer. Jag kan inte boka upp mig på en massa som jag sen mår dåligt av! Men sen samtidigt så vill jag att det ska hända någonting också annars deppar jag ihop för det! 
Det är något jag ska jobba på, och det är kanske något jag kan jobba på nu när jag fått hjälp med att lugna mitt sinne. ♥  Det är något jag kan rekomendera... akupunktur för depression & ångest. Iallafall en liten hjälp på vägen.