.....

publicerat i Allmänt, Jag (Sara);
 
 
Ursäkta mitt senaste negativa inlägg, blir så när man vill skiva fast man inte borde!
 
Har haft en fruktansvärd dag, som jag gråtit mig igenom. Det jobbigaste är att försöka dölja det för barnen. Som tur är har både Emil och Amilia haft kompisar här hemma så deras mamma har inte varit av intresse ändå, och toaletten är ofta min bästa vän då det är lås på dörren och toapapper nära till hands.
Man kan varva ner, ta några djupa andetag, torka tårarna och sätta på sig ett bättre face.
Städning & alla andra måsten har fått stanna upp, det har bara inte gått idag.
När jag fått iväg Emil & hans kompis till fotbollsträningen så körde jag och flickorna hem till morfar sålänge. Huvudet dunkade som tusan men lite sällskap gjorde gott, nu när vi kommit hem och jag har fått barnen i säng och här är lugnt & stilla så mår jag lite bättre igen.  Men denna jävulska huvudvärk får mig nog att gå och lägga mig snart.  Jag hoppas på en bättre start imorgon, önskar ett vackert väder också ;)
 
 
 

Det funkar inte..

publicerat i
.. jag kan inte må så här. Jag orkar inte kämpa längre, orkar inte finnas. Finns de någonting som kan ge tillbaka min livsglädje? Jag orkar inte...  

Dagen idag!

publicerat i Allmänt, Kärlek med familj, släkt & vänner, Min dotter (Enea);
 
Denna söndag har vi bara tagit det lugnt, Tommies flickor kördes hem och undertiden va jag, Amilia & Enea hos mamma. Tanken va att vi skulle fixa hem Eneas födelsedagspresent från oss, hennes nya "gamla säng" men det gick inte idag så vi stannade på middag istället. Sen va det dags att hämta Emil hos bästa kompisen och där efter hem och vänta in kvällens fotboll... Real Madrid- Barcelona!
Så nu sitter vi här framför tv:n.
Tror Enea fick en bra födelsedaag fast det inte blev tårta eller present, vi har ju redan firat henne! ♥
 
 
Imorgon ska Enea till tandläkaren för första gången, spännande ;)
Amilia ska följa med kompis hem, antagligen Emil också annars får han följa med och titta på när naglarna mina ska piffas till hos bästa Sara ;) 
 
Nu ska jag typ sova, nu är matchen över här....
En besviken son kommer vakna imorgon, 2-1 till Barcelona tyvärr!
 
Så godnatt!