Älskade fredag!

publicerat i Allmänt, Kärlek med familj, släkt & vänner;
 
Alla våra barn är hemma äntligen.
Hela förmiddagen har jag bara längtat efter att få hämta hem dem från skolan. 
Mötte Emil på skolgården, han hade en fläskläpp som hette duga och såg halvt groggy ut. Han hade tydligen snubblat och fått någons knä i huvudet och tuppat av på fotbollsplanen och dunkat ansiktet i marken. Men det gick bra ändå, det var inte mer med det. Min stackars tuffing! ♥
 
Vi åt mellanmål o hade det mysigt en liten stund innan jag bestämde mig för att hämta hem Julia också från fritan. Så hon slapp vänta på pappa & Jossan. 
Ikväll har vi kollat på smurfarna i 3D här hemma, Emil gillade det skarpt, men de andra hade myror i brallorna och ville hellre leka av sig så det fick dem göra :) Julia & Jossan dök upp en liten stund då och då. 
Det har varit en lugn och mysig kväll, är så stolt över speciellt flickorna som kan sköta sig så bra när de går och lägger sig. Ja Emil också för den delen. När jag tänker på dem blir jag för en gång skull riktigt stolt över mig själv, vi har fått detta att funka så otroligt bra. 
 
 
 
Imorgon väntas en heldag på Randiz tillsammans med svärmor, och svåger med familj. Där efter blir det pizzamys hemma hos oss. Vilken härlig helg! ♥ "Positiva tankar" 
Äntigen ska vi kunna göra något allehopa tillsammans,