Älskade fredag!

publicerat i Allmänt, Kärlek med familj, släkt & vänner;
 
Alla våra barn är hemma äntligen.
Hela förmiddagen har jag bara längtat efter att få hämta hem dem från skolan. 
Mötte Emil på skolgården, han hade en fläskläpp som hette duga och såg halvt groggy ut. Han hade tydligen snubblat och fått någons knä i huvudet och tuppat av på fotbollsplanen och dunkat ansiktet i marken. Men det gick bra ändå, det var inte mer med det. Min stackars tuffing! ♥
 
Vi åt mellanmål o hade det mysigt en liten stund innan jag bestämde mig för att hämta hem Julia också från fritan. Så hon slapp vänta på pappa & Jossan. 
Ikväll har vi kollat på smurfarna i 3D här hemma, Emil gillade det skarpt, men de andra hade myror i brallorna och ville hellre leka av sig så det fick dem göra :) Julia & Jossan dök upp en liten stund då och då. 
Det har varit en lugn och mysig kväll, är så stolt över speciellt flickorna som kan sköta sig så bra när de går och lägger sig. Ja Emil också för den delen. När jag tänker på dem blir jag för en gång skull riktigt stolt över mig själv, vi har fått detta att funka så otroligt bra. 
 
 
 
Imorgon väntas en heldag på Randiz tillsammans med svärmor, och svåger med familj. Där efter blir det pizzamys hemma hos oss. Vilken härlig helg! ♥ "Positiva tankar" 
Äntigen ska vi kunna göra något allehopa tillsammans, 
 
 
 
 

2014 11 27

publicerat i Allmänt, Jag (Sara);
 
 
Detta året börjar närma sig sitt slut... 
Det har varit ett av mina absolut bästa men också ett av mina absolut värsta.
Jag ska göra allt i min makt för att få ett bra avslut på 2014 och för att få en så bra start som möjligt på år 2015 ♥  Jag är lyckligt lottad som har en så fin familj, en helt fantastiskt underbar sambo/blivande man som finns där för mig och hela familjen på ett vis som är svårt att förklara ♥ 
 
 

 
 
Det har varit en fruktansvärd vecka, utan en minsta liten glimt av mina två stora barn. 
En ensam vecka med idiotiska tankar. En vecka som skrämt mig en aning, jag har lyckats bli rädd för mig själv. Svårt att förklara...bär på skuldkänslor över olika situationer och händelser. Mår dåligt över att jag är jag! Känner mig totalt jävla hopplös! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Godmorgon Onsdag!

publicerat i

Började igårkväll med mina mediciner för min ångest och depression. Eftersom det kan bli 10 gånger värre precis i början när man börjar ta dem så vill jag vara på den säkra sidan och följa med hem till svärmor idag. Har inte varit alls stabil denna veckan. Fruktansvärt trött och ledsen om dagarna. Har först känts som att jag inte vågat ta dem då jag är själv hela dagarna och inte vet hur jag blir. Men kände ändå nu att jag är tvungen att börja med dem hur vardagen än ser ut. Skitjobbigt!
Nu har jag ungefär 3 månader framför mig där jag kommer va totalt känslokall, varken glad eller ledsen. Vet inte om jag ser fram emot det men det är väl bättre än att vilja ta sitt liv 4 gånger i veckan.


Så nu sitter vi iallafall i bilen på väg till jobb/svärmor. Och jag hoppas på en bättre dag, blir dock ingen träning :( 
Har träningsvärk i röven, magen och armar. Så det är ju härligt ;)

Hoppas ni får en fin dag mina vänner ❤