En helg i Malmö

publicerat i Allmänt, Kärlek med familj, släkt & vänner;

I fredags kom flickorna. Emil & Amilia va hos sin pappa denna helgen eftersom vi hade dem förra helgen, men våra stora flickor vill aldrig vara ifrån varandra så det slutade med att Julia sov över med Amilia hos hennes pappa. Men på lördagen hämtade vi upp henne igen när vi skulle köra till Malmö för att spendera eftermiddagen/kvällen hos deras farmor. Det blev en mysig dag då vi åkte och bowlade med våra tre tjejer sen blev det god mat och en massa badande i jacuzzin för tjejerna och farfar Anders. Efter badet blev det soffmys med film och godispåsar. Jossans ögon gick tillslut i kors  och det slutade med att jag och alla flickor stannade över natten medan Tommie körde hem sent på kvällen för att slippa stressa på söndagen inför Emils fotbollscup. Vi vuxna avslutade lördagen med lite fisk & räkfrossa senare på kvällen. Måste säg att jag faktisk lärt mig äta en del, tryckte i mig både en spansk räkgojja, kräftstjärtar, lax & makrill.

Igår (söndags) var det dags att köra flickorna hem, fick låna svärmors bil. Sen återvände jag tillbaka till Malmö för en natt till så nu sitter vi här och chillar. Enea är äntligen feberfri och pigg så innan vi blir hämtade av pappsen senare i eftermiddag så hinner vi kanske med en runda på Emporia. Senare när vi kommer hem så ska mina stora älsklingar hämtas, som jag saknat dem, speciellt Amilia min ängel ❤ Emil träffar jag ju hela veckor så ❤

Tack för en toppenhelg 🖒

Hon är BÄST!

publicerat i Allmänt, Kärlek med familj, släkt & vänner, Min dotter (Amilia);
 
AMILIA
 
 
 
Hon gör både mig och Tommie så otroligt stolta här hemma. 
I hela hennes liv har hon varit väldigt omtänksam, alltid tagit hand om de i sin närhet. 
 
Bara detta gjorde mig varm i hjärtat ♥
Innan vi åkte till Lalandia i fredags så sa hon "Om Julia hade kunnat följa med så hade denna helgen blivit den bästa i mitt liv" Bara det säger hur mycket Julia betyder för henne. När Amilia hämtade ut sina vinster innan hemfärden därifrån så gav hon mig ett leende och sa " Mamma, nu kommer Julia bli jätteglad" Och så fort hon kom innanför dörrarna här hemma så gick hon raka vägen in på rummet och slog in sina vinster och säger "Mamma, Jag vill gärna komma någon dag nästa helg när Julia är här, för jag bara måste ge henne presenten" 
Hon är en ängel som väljer att ge bort sina efterlängtade vinster som hon kämpade för, för att Julia inte kunde följa med oss till Lalandia ♥  (Vår lalandiavisit kommer i ett annat inlägg)
 
Hon är en individ som i första hand tänker på alla runtomkring sig.
En tjej på snart 10 vårar som alltid under dessa år har velat ta hand om allt och alla. ♥
Hon är en tjej som sätter sig själv i andra hand, kanske till och med tredje hand. Men hon bär på en lite osäker självkänsla och tror inte riktigt på sig själv, ofta så påminner hon väldigt mycket om mig. Jag ser mig själv i henne när man sitter på utvecklingsamtalen även när hon leker med sina kompisar och vid många andra tillfällen. Det glädjer mig till en viss del. Men jag vill inget hellre än att hjälpa henne med självkänslan, jag vet hur det va när jag va liten och jag vet hur jobbigt det är än idag och jag vill inte att hon ska ha samma problem. Efter allt hon tillfört, så är hon värd det bästa av det bästa ♥ Min vackra älskade fantastiska tjej, vad hade jag gjort utan dig? ♥ 
 
Vi vill på något sätt berömma henne, vi vill få henne att förstå hur duktig och betydelsefull hon är. 
Aj vad jag saknar henne nu, det är nästan så man sitter här och gråter. Vi är otroligt stolta över henne ♥
Och älskar henne obeskrivligt mycket för den person hon är ♥
Hur ger ni era barn beröm? Inte bara när dem varit duktiga och städat rummet eller borstat tänderna som för oss är självklara saker utan när dem gör saker som är långtifrån självklara, när dem tar egna insiativ till saker som får en att tappa andan eller nästan gråta av lycka och stolthet. 
Vad kan vi göra för att verkligen visa henne hur stolta vi är?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nystart!

publicerat i Allmänt, Kärlek med familj, släkt & vänner, Träning & Points;
 
Hej!
 
Första dagen på skola & dagis efter jullov, även första dagen för mig på gymmet efter flera veckor utan någon träning överhuvudtaget. Kan säg att det va kämpigt, både fysiskt och mentalt. Körde ben och rumpa med min lillasyster och det kommer antagligen att kännas i kroppen imorgon. Imorgonbitti ska jag ta mig dit igen för ett konditionspass, det lär ju vara segt som tusan. Men skönt att vara tillbaka! 
 
 
 
För övrigt så har jag haft en helt fantastisk gladfis här hemma idag, en lycklig unge som är gladast över att få vara tillbaka på dagis igen och bäst av allt är att snuttan nu är helt blöjfri även på dagis. Första dagen idag utan blöja och inte ens en liten olycka hade hänt. Stolt mamma är jag ♥ Sen dessutom så kom det ju massor av snö idag, hon älskar det. Inte konstigt hon har varit lyckligaste ungen på jorden idag. 
 
 
Segsomnad va hon ikväll däremot, saknat sin pappa och när han väl kom hem så smög hon upp för att kramas lite och sen vile hon bara pappamysa istället för att gå och lägga sig. Men efter en stund så gick hon med på att sova men bara om pappa bäddade ner henne och pussade henne godnatt ♥
 
Min stora grabb har haft kompis hemma idag så de har roat sig själva medan jag lagat den godaste soppan min man någonsin har ätit, en supergod kalorisnål soppa, extra god vid sådana här kalla blåsiga kvällar. 
Nu försöker jag lista ut morgondagens middag, har ni några tips på god lågkalorimat som är ganska snabb och lätt att fixa? 
 
Nu ska jag avsluta här och krypa upp till min man med mysfilt & te ♥