Förgiftad liten Enea!

publicerat i Allmänt;
 
 
Som ni vet så bor vi i Everöd, sen i tisdag så har vår lilla minsting legat i hög feber, diarré och igårkväll började hon öven kräka. Hon har varit helt lost, ni vet när ögonen bara rullar och hon inte ens orkar lyfta armen. Trots febernedsättande så har hon inte blivit av med den höga febern och efter 3 timmar har vi fått ge henne alvedon/ibumetin igen. Imorse kräkte hon tre gånger och det va grön illaluktande vätska som kom ut från båda hållen. Hon låg som en överkokt spaghetti i sängen med halvöppna ögon och då fick jag nog. Jag åker inte in med mina barn så fort dem har en fis på tvären, jag proppar inte i dem medicin i första taget utan deras kropp ska lära sig att ta hand om det själv från första början. Men imorse va det jobbigt, speciellt när man inte fått mycket sömn själv de senaste nätterna och väldigt känslig psykiskt så det va raka vägen in till Barnakuten. 
Väl där inne öppnade hon sina stora blå och blev lite nyfiken på vart tusan hon va någonstans. 
Min lilla älskling va inte uttorkad men dock blek om nosen så det va viktigt att hon fick i sig vätskeersättning nu. Antingen fick jag stanna kvar minst en timme och ge det där eller så fick jag ta en spruta med mi hem och försöka göra det hemma. Gick det inte att få i henne så skulle jag komma in med henne igen och skulle hon bli slö igen eller slöare rättare sagt trots ersättningen så skulle vi raka vägen in igen.. 
Försökte ge henne 3,5 ml i sprutan åt gången, viktigt att hon inte fick för mycket för då skulle det antagligen komma upp igen. fick i henne 7 ml knappt och sen somnade hon av utmattning. Nu låter jag henne vila så försöker jag så fort hon vaknar igen. 
Det gör så fruktansvärt ont i mitt hjärta, jag har aldrig sett henne så här dålig. Även när hon haft hög feber så har hon alltid piggnat till med alvedon i kroppen och blivit den lilla terrorist som hon i vanliga fall alltid är. 
 
Det är en jädrans otur vi har, Tommie går på semester idag och sen va det tänkt att våra fyra stora barn skulle komma idag, Julia & Jossan skulle stanna till torsdag och vi skulle haft en mysig & rolig vecka med bad, grillning, utflykter och annat. Och så börjar det så här? :(  Mina stora kommer idag, för att de inte har något val. De riskera tyvärr att bli smittade och det gör lite ont. De har bra imunförsvar så det är bara hoppas att de stänger skiten utanför ♥
Josefine har dock precis haft Scharlakansfeber, öroninflamation och halsfluss och har gått på antibiotika och är i stort sett alltid febig eller har annat skit med sig när hon kommer varannan helg, hennes imunförsvar är i botten och har alltid varit.Så ingen vill att hon ska bli smittad av detta också så med Tommies barn så avvaktar vi till imorgon och hoppas på det bästa. Antagligen blir det bara Julia vi hämtar hem. Och jag får klara mig utan min "bästa kompis" Saras tjej Jossan ♥
 
 
 
Lilla älskade fis ♥