Bilbarnstol till Enea

publicerat i Allmänt, Min dotter (Enea);
 
Vet att vi ska få en bilbarnstol till Enea i födelsedagspresent men kan inte låta bli att kolla efter den snyggaste och bland de absolut bästa. Jag har fastnat för denna, så perfekt då den kan användas upp till 5 år eller 25 kg och alla bra funktioner. Och så klart det viktigaste, säkerheten! Ska genast tipsa Svärmor, att något i denna stilen hade varit perfekt ;) Någon som har denna stolen? Vad tycker ni om den, är ni nöjda förresten?!
 
 

BeSafe iZi Plus Bakåtvänd Bilbarnstol

 
 
 

BeSafe iZi Plus är en säker och testad bakåtvänd bilbarnstol från BeSafe som är plustestgodkänd. iZi Plus har en lång användningstid och passar barn från 6 månader upp till fem år eller 25 kg.

BeSafe iZi Plus har blivit utsedd till ”Bäst i klassen” år 2014 av den ansedda motortidningen Auto Motor und Sport, Europas största biltidning.

iZi Plus har ett växande huvudstöd och bältet justeras mycket enkelt med ett enhandsgrepp samtidigt som barnet sitter i stolen. Magneterna håller bältet borta medan du tar i och ur ditt barn. Stolen har också en justerbar sittvinkel och marknadens bästa liggläge, vilket gör att den även passar små barn då det förhindrar att barnets huvud faller framåt.

Bilstolen har integrerat stödben vilket ökar stolens säkerhet. Gröna indikatorer markerar att stödbenet är rätt monterat och ger en ökad trygghet. Att den är plustestgodkänd till 25 kg innebär att den har genomgått några av världens tuffaste krocktester. Tack vare det växande huvudstödet och den extra bodyhuggern sitter även små barn mycket bra i BeSafe iZi Plus.

Det djupa viloläget förhindrar att barnets huvud faller framåt och hjälper till att positionera barnet rätt i stolen. Den höga maxvikten, 25 kg, det justerbara huvudstödet och höga ryggen gör att stolen passar barn upp till 5 år. Tack vare den justerbara frontbygeln kan stolens montering anpassas för att ge extra benutrymme för de större barnen.

- SIP-Side Impact Protection (sidoskydd) och ett huvudstöd som växer med barnet.
- Magneter för att enklare ta i- och ur barnet.
- Extra bodyhugger som gör att även mycket små barn sitter väldigt stabilt.
- Fempunktsbälte som enkelt justeras i höjdled med ett enhandsgrepp.
- Den mekaniska frontbygeln ger en oerhört stark och stabil montering.
- EPS sidokollisionsskydd.
- Enkel och snabb montering med bilens trepunktsbälte.

 

http://www.besafe.se/besafe-nyheter

En riktig testvinnare!

 

 Har också kollat in denna. En Britax som också verkar väldigt poppis!

http://www.evasbabyshop.se/bilbarnstolar/britax/britax-multi-tech-ii-bx-chili.html

 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Emelie:

Hej.. Halkar in här emellanåt, har aldrig gjort något avtryck här men någongång ska väl va den första;)
Vi har izi plusen o den är suverän.. Dock tar dEn väldigt stor plats i bilen.. Vi fick byta bil för att kunna sitta ordentligt i bilen när vi flyttade bak den i baksätet då min min man är väldigt lång...
Kram på er

Svar: Ja, jag hörde att den tar väldigt mycket plats. men det ska väl inte vara några problem i vår bil (volvo v70) löste att det testas i just v70. Alla som har den verkar väldigt nöjda. Ingen som klagat. Vi får väl se om det blir en sådan. :D Är riktigt sugen! Tack för din kommentar :)
Sara

Kommentera inlägget här :