Nystart!

publicerat i Allmänt, Kärlek med familj, släkt & vänner, Träning & Points;
 
Hej!
 
Första dagen på skola & dagis efter jullov, även första dagen för mig på gymmet efter flera veckor utan någon träning överhuvudtaget. Kan säg att det va kämpigt, både fysiskt och mentalt. Körde ben och rumpa med min lillasyster och det kommer antagligen att kännas i kroppen imorgon. Imorgonbitti ska jag ta mig dit igen för ett konditionspass, det lär ju vara segt som tusan. Men skönt att vara tillbaka! 
 
 
 
För övrigt så har jag haft en helt fantastisk gladfis här hemma idag, en lycklig unge som är gladast över att få vara tillbaka på dagis igen och bäst av allt är att snuttan nu är helt blöjfri även på dagis. Första dagen idag utan blöja och inte ens en liten olycka hade hänt. Stolt mamma är jag ♥ Sen dessutom så kom det ju massor av snö idag, hon älskar det. Inte konstigt hon har varit lyckligaste ungen på jorden idag. 
 
 
Segsomnad va hon ikväll däremot, saknat sin pappa och när han väl kom hem så smög hon upp för att kramas lite och sen vile hon bara pappamysa istället för att gå och lägga sig. Men efter en stund så gick hon med på att sova men bara om pappa bäddade ner henne och pussade henne godnatt ♥
 
Min stora grabb har haft kompis hemma idag så de har roat sig själva medan jag lagat den godaste soppan min man någonsin har ätit, en supergod kalorisnål soppa, extra god vid sådana här kalla blåsiga kvällar. 
Nu försöker jag lista ut morgondagens middag, har ni några tips på god lågkalorimat som är ganska snabb och lätt att fixa? 
 
Nu ska jag avsluta här och krypa upp till min man med mysfilt & te ♥
 
 

Kommentera inlägget här :