Hon är BÄST!

publicerat i Allmänt, Kärlek med familj, släkt & vänner, Min dotter (Amilia);
 
AMILIA
 
 
 
Hon gör både mig och Tommie så otroligt stolta här hemma. 
I hela hennes liv har hon varit väldigt omtänksam, alltid tagit hand om de i sin närhet. 
 
Bara detta gjorde mig varm i hjärtat ♥
Innan vi åkte till Lalandia i fredags så sa hon "Om Julia hade kunnat följa med så hade denna helgen blivit den bästa i mitt liv" Bara det säger hur mycket Julia betyder för henne. När Amilia hämtade ut sina vinster innan hemfärden därifrån så gav hon mig ett leende och sa " Mamma, nu kommer Julia bli jätteglad" Och så fort hon kom innanför dörrarna här hemma så gick hon raka vägen in på rummet och slog in sina vinster och säger "Mamma, Jag vill gärna komma någon dag nästa helg när Julia är här, för jag bara måste ge henne presenten" 
Hon är en ängel som väljer att ge bort sina efterlängtade vinster som hon kämpade för, för att Julia inte kunde följa med oss till Lalandia ♥  (Vår lalandiavisit kommer i ett annat inlägg)
 
Hon är en individ som i första hand tänker på alla runtomkring sig.
En tjej på snart 10 vårar som alltid under dessa år har velat ta hand om allt och alla. ♥
Hon är en tjej som sätter sig själv i andra hand, kanske till och med tredje hand. Men hon bär på en lite osäker självkänsla och tror inte riktigt på sig själv, ofta så påminner hon väldigt mycket om mig. Jag ser mig själv i henne när man sitter på utvecklingsamtalen även när hon leker med sina kompisar och vid många andra tillfällen. Det glädjer mig till en viss del. Men jag vill inget hellre än att hjälpa henne med självkänslan, jag vet hur det va när jag va liten och jag vet hur jobbigt det är än idag och jag vill inte att hon ska ha samma problem. Efter allt hon tillfört, så är hon värd det bästa av det bästa ♥ Min vackra älskade fantastiska tjej, vad hade jag gjort utan dig? ♥ 
 
Vi vill på något sätt berömma henne, vi vill få henne att förstå hur duktig och betydelsefull hon är. 
Aj vad jag saknar henne nu, det är nästan så man sitter här och gråter. Vi är otroligt stolta över henne ♥
Och älskar henne obeskrivligt mycket för den person hon är ♥
Hur ger ni era barn beröm? Inte bara när dem varit duktiga och städat rummet eller borstat tänderna som för oss är självklara saker utan när dem gör saker som är långtifrån självklara, när dem tar egna insiativ till saker som får en att tappa andan eller nästan gråta av lycka och stolthet. 
Vad kan vi göra för att verkligen visa henne hur stolta vi är?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Anonym:

Er tjej verkar helt underbar! En bra tanke kring beröm är att beröma egenskaper och inte prestationer, att bara beröma vad barnen är duktiga på kan tyvärr resultera i att de inte tycker de duger när de inte presterar bra! Och Amilia verkar ju ha så många fina egenskaper som du kan förstärka :)

Kommentera inlägget här :