God kväll!

publicerat i Allmänt, Kärlek med familj, släkt & vänner;
 
 
Satan i gatan vad Enea ska upp tidigt på morgonen, hon går upp samtidigt som sin pappa i stort sett varje morgon nu, klockan får inte ens bli 06.30 men det gör ingenting att hon sparkar upp sin trötta mamma då. '
Idag orkade jag lämna henne i tid på dagis, hon har tid kl 8 men de senaste dagarna har jag varit totalt väck i huvudet och inte orkat lämna henne förrens 9.30 men det har samtidigt varit mysigt att få hålla henne sällskap under frukost här hemma och mysa lite innan dagis kallat.
Däremot va det väldigt jobbigt i morse, lämnade henne sen va det raka vägen hem och lägga mig på soffan. Klarade det en stund sen ville jag kräka på allt runt omkring mig.. tvingade mig upp tillslut och körde mot gymmet, blev lite löp och uppförsbackar på löpbandet där efter lite cross och några magövningar innan jag körde hem och slängde mig i badet, äntligen fick jag omvandla den negativa energin till något mycket bättre. Bästa terapin, så är det bara!  Alla måsten bara bubblade i huvudet när jag väl va hemma men jag orkade inte, det blev varken städat eller handlat inför helgen. Hämtade minifis och sen rymde vi hem till våra fina vänner i byn istället och där blev vi bjudna på middag så nu slipper vi tänka på det iallafall ♥ Och pappan i huset han kommer inte hem förrens senare då han ska hämta sin utlånade bil och kanske även vår nya stora grill. Hoppas det blir grillväder snart så vi kan inviga den! Vem längtar inte efter sommaren liksom?! Men först är det mysiga "Valborg" känns inte som det va så längesen det va valborg och nu är det snart dags igen. Vad har ni för traditioner på Valborg?
Vi firar alltid med min farmor & farfar hemma hos dem, vilket jag tycker är supermysigt. Jag hoppas innerligt på många fler år tillsammans med dem ♥  Vi tänder så klart alltid en lagom stor brasa ute på deras äng, vi grillar en massa korvar på pinnar som många gånger blir kolbitar och såklart marshmallows som kletas överallt. De glada barnen springer fritt, kollar kossorna, sparkar boll och leker. Senare avslutar vi inne med gott kaffe & lite fika! ♥
 
Nej nu ska lilla fisen bäddas ner, på söndag blir det IKEA så jag kan köpa lite gardiner till vårt sovrum.. börjar bli alldeles för ljust om kvällarna och Enea har svårare för att somna. 
 
Bjuder på dagens morgonbild på minifis ♥
 
 
 
Godnatt!
 
Glöm inte att jag låser bloggen imorgon! 
 
 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Lollo:

Hej hej
Jag skulle så gärna vilja fortsätta följa dig när du låser bloggen
// Lollo

Kommentera inlägget här :