Gym, Nya naglar & en underbar man!

publicerat i Allmänt, Fransar/naglar & skönhet, Jag (Sara), Kärlek med familj, släkt & vänner, Träning & Points;
 
Imorse blev jag upphämtad för ett morgonpass på gymmet, jag verkligen hatar konditionspass antagligen för att det håller på att ta kål på mig. Sen blev det mage, och sen fick syrran lämna kvar mig i väntan på att gubben skulle bli färdig på sitt gymma så han kunde hämta mig. Så det blev 2 timmar på gymmet idag, inte dåligt för att vara mig :) 
Blev lite ärenden med mannen, och han va tillbaka till hans rätta ja igen, helt underbar, precis som jag vill ha honom ♥ Sen körde vi hem och när det va dags för honom att hämta Enea på dagis efter hennes första riktiga utflykt med dagis till "Skånes Djurpark" så va det äntligen dags för mig att fräscha upp mina naglar, jag fortsätter på det mer neutrala hållet. Valde att bygga på mina egna så därför blev dem inte så långa som jag brukar ha dem, men det blev skitbra ändå. Det är konstigt hur mycket fräschare man känner sig efter att bara ha fått fixa sina naglar. Älskar när mannen kläcker ur sig att min träning har gett resultat och att han älskar mitt ass även om den redan va perfekt för honom ♥ 
Denna dagen har varit så bra, min man har haft en ledig dag och han har varit en underbar man. 
Hela dagen har jag mått bra, trots att jag glömde medicinen imorse, inte förrens jag kände en början till migrän kom jag på att jag inte tagit dem.
Sen avslutade vi nu kvällen med Champions League, kycklingsallad,  te & nötter ♥
 
 

Kommentera inlägget här :