MIDSOMMARAFTON!

publicerat i Allmänt, Kärlek med familj, släkt & vänner, Roligheter med vänner;
 
Med våra fina femlingar och våra underbara vänner från Karlskrona ♥ Det va inte bara Midsommarafton utan även våra vänners lilla Wildas 2 årsdag ♥ Lilla sötnosen växer och blir stor ♥
 
 
Vi hade precis som alltid en väldigt mysig kväll, måste säg att detta va bästa midsommaren på länge, kanske den bästa någonsin ♥ Tradition får det bli, vartannat år hos oss och vartannat ute på sjön med dessa godingar.
Lägger inte ner så mycket skriveri om vår härliga dag. Tar det kortfattat, klockan 14 promenerade vi upp till prästgårdsparken för att dansa runt midsommarstången som Enea dagen innan varit med och klätt. Vi kom lite sent men precis lagom till sista dansen runt stången. ;) myste på gräsmattan med lite fika och glass men solen va så het att vi ganska fort fick promenera hem till poolen för att doppa oss. 
Väl hemma så blev det mycket badande för barnen, även en del för oss vuxna. Grillat med nypotatis stod på menyn och en lång trevlig kväll väntades ♥ Tror vi alla va riktigt nöjda med dagen/kvällen. 
När gästerna åkt hem, barnen lagt sig så avrundade jag & älskling kvällen med lite prat framför den mysiga elden innan sängen ropade ♥
 

 
 
 
Tack för en mysig midsommarafton.
 
 
 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Anonym:

Tack själva för en helt fantastisk dag/kväll/natt tradition helt klart ❤️

Kommentera inlägget här :