Fullt ös och sedan medvetslös!

publicerat i Allmänt;
 
Lämnade barnen på skolan i morse, sen va de hem och sätta på kaffe och väcka sambon så han kunde köra och träna med sig. Undertiden han va där så hälsade jag och Enea på en vän i byn för lite tragg & kaffe. 
Trevligt värre.
 
När älskling hämtat upp oss och vi kom hem så stod hans bror som är nere från Stockholm och hälsar på och gjorde lunch till oss. Tommies brorsdotter och mamma va också här. Sen fick vi besök av två vänner också samtidigt så det har varit fullt hus :) Men mycket trevligt, super god mat med trevligt sällskap och sen fick vi en massa behövliga saker till lillan. ♥
 
Nu ikväll har det varit mindre roligt, Enea har inte alls varit på humör. Misstänker att hon blivit ganska mycket störd i sin skönhetssömn idag, det har varit väldigt livat och det har varit hattigt med aminingen. Hon gör inte mycket ljud ifrån sig men ikväll har hon skrikit, magknip & inte mycket sömn. 
 
Vi har haft lite lyx, igår kom grannen med middag, idag fixar svåger en supergod lunch, imorgon bjuder min pappa på middag, på lördag ska vi till svärmor på middag och kanske middag hos min mormor på söndagen. 
MAT ♥ ;) Fina människor har vi runt omkring oss ♥
 
 
 
Nu kämpar vi vidare med en ledsen bebis :(
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera inlägget här :